Aanbod

Cultures of Change biedt procesbegeleiding en facilitatie aan om -samen met teams, organisaties en stakeholders- antwoorden te bieden op complexe uitdagingen. Hierbij staat co-creatie en het aanboren van collectieve intelligentie centraal.

Daarnaast kan je bij Cultures of Change ook terecht voor workshops, trajecten en sessies om jezelf te ontplooien. Deze bieden handvaten aan om jouw kracht en levensvreugde aan te boren. Je wordt begeleid in het ontwikkelen van de basishouding en het bewustzijn dat nodig is om de collectieve intelligentie en openheid ook in jouw leven te ervaren. Ontplooi jezelf, verken je missie, en ontdek het leven als één groot speelveld.

Facilitatie

 • Procesbegeleiding en Facilitatie

  Zit je met een uitdaging? Wil je de kracht van collectieve intelligentie aanboren in jouw team of organisatie? Ben je van plan om stakeholders te betrekken? Kijk dan hoe we je kunnen ondersteunen.
  meer info

Workshops en Trajecten

 • Laagdrempelig Verkennen

  Is "Cultures of Change" nieuw voor jou en ben je nieuwsgierig wat het jou kan brengen? Klik hier om het laagdrempelige aanbod te verkennen.
  meer info
 • Beleven en Ervaren

  Wil je jezelf ontplooien en de kracht van collectieve intelligentie zelf ervaren? Voel je je geïnspireerd en wil je proeven van wat Cultures of Change jou te bieden heeft? Verken dan hier het hoofdaanbod.
  meer info
 • Verdiepen en Doorvoelen

  Wil je de diepte in gaan? Wil je je helemaal uitdagen en jezelf tegenkomen? Wil je samen met anderen diepe transformatie aangaan? Ontdek dan het verdiepend aanbod.
  meer info

Evenementen

  Voorlopig zijn er geen evenementen

  Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van onze workshop en events? Wil de laatste inzichten en artikels ontvangen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief