Aanbod

Cultures of Change biedt procesbegeleiding en facilitatie aan om -samen met teams, organisaties en stakeholders- antwoorden te bieden op complexe uitdagingen. Hierbij staat co-creatie en het aanboren van collectieve intelligentie centraal.

Daarnaast kan je bij Cultures of Change ook terecht voor workshops, trajecten en sessies om jezelf te ontplooien. Deze bieden handvaten aan om jouw kracht en passie aan te boren. Je wordt begeleid in het ontwikkelen van de basishouding en het bewustzijn dat nodig is om de collectieve intelligentie te ervaren. Ontplooi jezelf, verken je missie, ga op avontuur.

 • Individuele Sessie

  Uitdagingen als voeding voor ons persoonlijk alchemisch groeiproces. Vanuit een systeem- en procesgerichte blik gaan we in 1-1 gesprek hier dieper op in.
  meer info
 • Cirkelwerk

  Cirkelwerk biedt een diepgaand transformerende context voor zelfontplooiing. Via authentieke verbinding en zelfinzicht kom je in contact met je levensvreugde en -kracht
  meer info
 • Individueel Traject

  Via een persoonlijk traject verkennen we samen hoe we jouw unieke zelf tot zijn recht laten komen, uitdagingen ombuigen tot groeikansen en hoe we levensvreugde aanboren
  meer info

Facilitatie

 • Procesbegeleiding en Facilitatie

  Zit je met een uitdaging? Wil je de kracht van collectieve intelligentie aanboren in jouw team of organisatie? Ben je van plan om stakeholders te betrekken? Kijk dan hoe we je kunnen ondersteunen.
  meer info

Evenementen

  Voorlopig zijn er geen evenementen

  Ontvang het artikel: The 5 layers for profound change

  Dit artikel geeft je een kader dat inzicht geeft hoe verandering in gang te zetten. Het is een hulpmiddel om jouw vaardigheden als veranderaar aan te scherpen en in te zetten in jouw context.