Cirkelwerk

In deze 1 of meerdaagse workshops ervaar je de transformerende en helende kracht van een groep. Cirkelwerk maakt gebruik van onze diep menselijke capaciteit om het beste in elkaar naar boven te halen.

Dit cirkelwerk is een diepgaand transformerend proces om jezelf te ontplooien. Het is een gids op je weg naar levensvreugde en -kracht.

De cirkel is een speelveld, een experimenteerruimte waarin we alle facetten van onszelf kunnen verkennen, uitspelen, en ons kwetsbaar mogen opstellen.

In drie eenvoudige stappen zetten we dit transformatieproces in gang. Eerst maken we contact met waar we nu zijn en wat er echt in ons leeft. Van daaruit kijken we naar welk verlangen naar boven borrelt. De derde stap is het volgen onze vreugde en gaandeweg verkennen we wat we nodig hebben om dit verlangen te ontvouwen. Hierin komen we obstakels, geloofssystemen, schaduwzijden,... tegen. Hier moeten we niet tegen vechten. De groepsdynamiek ondersteunt dit proces en geeft de kans wat leeft te ontmoeten vanuit curiositeit en speelsheid. De wijsheid die hierin verscholen zit kan zich zo ontluiken.

Door een veilige container te creëren waarin deze processen zich mogen ontvouwen, ontstaat de mogelijkheid oude patronen in vraag te stellen en iets nieuws te proberen. Op deze manier kunnen we het spectrum van ons dagdagelijks handelen gaan verkennen en verbreden. Levensenergie die hierin verscholen zit kan dan terug vrij stromen.

Interesse? Kijk dan hieronder wanneer de volgende cirkels gepland zijn!

Soms zijn deze cirkels opgesteld rond een specifiek thema. In dat geval nemen we het thema als invalshoek van waaruit we kijken wat er zich wilt ontluiken.

  Voorlopig zijn er geen evenementen

  Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van onze workshop en events? Wil de laatste inzichten en artikels ontvangen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief

  • We hebben er gemediteerd, gedanst, gelachen, gehuild, geschreeuwd, geknuffeld en zelfs gemassaged. Het had me geraakt hoe de meeste mensen het vertrouwen hadden om geheimen te vertellen die best wel gevoelig lagen, mede dankzij het leren aangeven van grenzen bij voorgaande oefening. Dit type workshops is me niet onbekend maar ik durf te zeggen dat deze de meest verfrissende was. Danku

   Sacha, Deelnemer Cirkelworkshop