Co-creatieve & participatieve processen

Wil je jouw belanghebbenden betrekken bij beslissingen? Zit je met een uitdaging en lukt het niet om tot een oplossing te komen? Wij werken een traject op maat uit!

Of het nu gaat om het ontwerpen van een (nieuwe) organisatiestructuur die voorbij de silo-structuur gaat, het bereiken van doelstellingen waarvoor je met (externe) partners moet samenwerken, of een het nemen van controversiële beslissing met veel uiteenlopende belangen, complexe uitdagingen vragen collectieve intelligentie om een zinnig antwoord te bieden. De tijd is voorbij dat we vanuit één invalshoek het hele plaatje kunnen overschouwen. Co-creatie en het betrekken van stakeholders is hierbij onmisbaar.

Doorheen een traject lopen we een proces dat de collectieve wijsheid aanboort, en een cultuur van samenwerking versterkt. Het resultaat is een vernieuwend antwoord op de uitdaging die verder gaat dan "the sum of the parts".

Zit je met een concrete uitdaging? Ben je nieuwsgierig of heb je vragen? Aarzel niet om contact te nemen. Met plezier maken wij een vrijblijvende offerte op.