Cirkelwerk

Dit cirkelwerk is een diepgaand transformerend proces om jezelf te ontplooien. Het is een gids op je weg naar levensvreugde en -kracht.

De cirkel is een speelveld, een experimenteerruimte waarin we alle facetten van onszelf kunnen verkennen, uitspelen, en ons kwetsbaar mogen opstellen.

In drie eenvoudige stappen zetten we dit transformatieproces in gang. Eerst maken we contact met waar we nu zijn en wat er echt in ons leeft. Van daaruit kijken we naar welk verlangen naar boven borrelt. De derde stap is het volgen onze vreugde en gaandeweg verkennen we wat we nodig hebben om dit verlangen te ontvouwen. Hierin komen we obstakels, geloofssystemen, schaduwzijden,... tegen. Hier moeten we niet tegen vechten. De groepsdynamiek ondersteunt dit proces en geeft de kans wat leeft te ontmoeten vanuit curiositeit en speelsheid. De wijsheid die hierin verscholen zit kan zich zo ontluiken.

Door een veilige container te creëren waarin deze processen zich mogen ontvouwen, ontstaat de mogelijkheid oude patronen in vraag te stellen en iets nieuws te proberen. Op deze manier kunnen we het spectrum van ons dagdagelijks handelen gaan verkennen en verbreden. Levensenergie die hierin verscholen zit kan dan terug vrij stromen.

Interesse? Kijk dan hieronder wanneer de volgende cirkels gepland zijn!

Soms zijn deze cirkels opgesteld rond een specifiek thema. In dat geval nemen we het thema als invalshoek van waaruit we kijken wat er zich wilt ontluiken.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze workshop en events? Wil de laatste inzichten en artikels ontvangen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief