Individuele Sessie

Het leven biedt uitdagingen, die soms wel een serieus pijn kunnen doen, dat is onvermijdelijk. De vraag is echter "Hoe gaan we met die uitdagingen om?" en "Hoe we deze kunnen inzetten als een kracht voor onze persoonlijke ontplooiing?". In dit gesprek verkennen we hoe we deze uitdaging kunnen inzetten als kans om verborgen facetten van onszelf aan te boren en te belichamen.

In deze sessie integreer ik de methodiek van Heart iQ en Processwork. Dit is geen therapie. Een van de basisaannames van dit werk is dat niemand gebroken is, en dus ook niemand "gefixt" moet worden. Hoe paradoxaal het ook mag klinken, het is maar wanneer we onszelf accepteren zoals we zijn, dat er blijvende verandering mogelijk wordt. "There is a crack in everything, that's how the light gets in". Elke medaille heeft 2 kanten, en de kunst is om de "shit" te kunnen waarderen als voedingsbodem voor het plantje dat wil ontspruiten. Vanuit een oprechte nieuwsgierigheid verkennen we wat er leeft, en ontvouwen we wat er naar boven wil komen.

Interesse voor een gesprek? Boek hier een online sessie

Prijs per sessie: Sliding scale tussen 30€ tot 60€. Na de sessie kies je hoeveel je geeft naar gelang je financiële mogelijkheden en jouw tevredenheid.

Sessie kan via Zoom of in levende lijve.

Adres: Nerviërsstraat 49 3000 Leuven