Training Open Aanbod

Om een veerkrachtige en regeneratieve cultuur te belichamen zijn enkele basishoudingen en vaardigheden cruciaal.

Training: Verbindende Communicatie

Verbindende communicatie is een krachtig hulpmiddel om betere levenskwaliteit te brengen in je relaties en maakt dagdagelijkse communicatie aangenamer.

Verbindende communicatie, gebaseerd op het werk van Marshall Rosenberg, staat toe om op een dieper niveau met mensen te communiceren. Het helpt je om in contact te komen met wat je verlangt en nodig hebt, om van daaruit ook helder te kunnen communiceren. Het staat je toe om ongeremd en helemaal authentiek te kunnen zeggen wat er leeft, én tegelijk in verbinding te blijven. Je kan dit toepassen in al je relaties: met je partner, je kinderen en op het werk, en bouwt aan diepe authentieke en kwalitatieve relaties.

Het theoretisch kader biedt een stevige basis. Niet enkel de aanpak van verbindende communicatie, maar vooral de onderliggende basishouding, is cruciaal. Hierop kunnen de kwaliteiten van vertrouwen, respect, kwetsbaarheid, transparantie, eerlijkheid,… verder openbloeien.

In deze workshop krijg je een helder kader aangereikt waar je steeds naar kan teruggrijpen. Daarnaast krijg je tijdens de workshop veel kans om te oefenen. Je gaat met eigen situaties aan de slag gaan zodat je deze vaardigheid direct kan integreren.

Interesse? Kijk hieronder wanneer de volgende workshop gepland is, of neem contact op.

Leven in verbinding

We leven met veel mensen op deze planeet, maar we leven daarom nog niet in verbinding. Vaak sluiten we ons nog af voor de ander, en soms ook met goeie reden. Soms zijn we echter gesloten en merken we dat deze houding ons niet meer dient. Er is een diep verlangen naar meer verbondenheid. Maar hoe openen we ons? Hebben we toegang tot die knop om te kiezen wanneer we open of gesloten zijn?

De workshop "Leven in verbinding" biedt enkele handvaten aan om meer in verbinding te gaan. In groep gaan we aan de slag met enkele eenvoudige oefeningen die je in je dagdagelijkse leven kan toepassen. Ze helpen je om meer in verbinding te komen met wat er in je leeft, waar je naar verlangt. Het geeft je ook een kader mee dat je kan gebruiken om meer verbinding en authenticiteit uit te nodigen in je thuissituatie.

"Om leuk SwingRock te dansen is het best om eerst de basispasjes te leren, om dan pas los te gaan op de dansvloer. Leven in verbinding reikt de basisstapjes en technieken aan voor een verbonden leven. Eenmaal de basis onder de knie is, is de dansvloer helemaal geopend om diepgaander de 'Connection Circle' in te duiken."

Het volgen van de workshop "Leven in verbinding" is een voorwaarde om aan de 'Connection Circle'-Workshop te kunnen deelnemen.

Interesse? Kijk hieronder wanneer de volgende workshop gepland is, of neem contact op.