Versterking van Organisaties & teams

Wil je jouw team versterken? Wil je nog beter samenwerken en op elkaar afgestemd zijn? Het is mogelijk om de collectieve intelligentie aan te spreken. Hierbij is de juiste houding nog belangrijker dan te beschikken over de juiste vaardigheden.

Wanneer we bewust zijn van onszelf en onze triggers, wanneer we merken wanneer we ons sluiten of in verdediging willen gaan en dit bespreekbaar kunnen maken. Zijn we al een hele stap in de goeie richting.

Collectieve intelligentie ontstaat wanneer de verschillende individuen in de groep zich veilig en open voelen, en van daaruit op elkaar beginnen in te spelen. Al snel creëren de interacties een resultaat dat veel meer is dan de som van alle losse input.

Om een team of organisatie in deze open staat te brengen en houden is gedragen leiderschap cruciaal waarbij gelijkwaardigheid, authenticiteit, kwetsbaar durven opstellen en zelfbewustzijn een belangrijke rol spelen.

Doorheen een traject op maat, aan de hand van een concrete uitdaging, gaan we hiermee aan de slag en legt de basis van een cultuur die jullie helpt en ondersteunt om de collectieve intelligentie in jullie team aan te boren.

Ben je nieuwsgierig of heb je vragen? Aarzel niet om contact te nemen. Met plezier maken wij een vrijblijvende offerte op.